Arvokkuutta ja käytännöllisyyttä pihalaatoituksilla

Laatoituksen avulla pihaan saadaan luotua selkeyttä ja siisteyttä.
Pihalaatoituksella voidaan esimerkiksi rajata pihan eri osia, tehdä polkuja tai päällystää pihatie.

Luonnonkivilaatoitus ja betonikivetys Turku

Luonnonkivilaatoitus ja betonikivetys

Laatoituksen avulla pihaan saadaan luotua selkeyttä ja siisteyttä. Pihalaatoituksella voidaan esimerkiksi rajata pihan eri osia, tehdä polkuja tai päällystää pihatie. Laatoitusvalikoimastamme löytyy niin luonnonkivet kuin betonikivetyksetkin, joten löydämme varmasti juuri sinun pihaasi sopivan vaihtoehdon.

Luonnonkiven kanssa vain mielikuvitus on rajana!

Luonnonkiveä voidaan käyttää melkeinpä missä vaan – pihakivetyksenä, rakennusten sokkeleissa, sisällä lattiassa, takassa tai vaikkapa seinällä. Luonnonkivi kestää hyvin lämpötilanvaihteluita sekä kostetutta ja se on laatoitusmateriaalina pitkäikäinen valinta – se kestää käytössä ikuisesti!

Persoonallinen materiaali

Luonnonkiveä on helppo käsitellä ja se on paitsi kaunis, myös persoonallinen rakennusmateriaali – toista samanlaista luonnonkivestä valmistettua kokonaisuutta ei varmasti tule missään vastaan.

Pihalla luonnonkivi sopii esimerkiksi polkuihin, terasseihin, muureihin tai tai vaikkapa terassin pohjaksi. Sisällä luonnonkiveä voidaan hyödyntää kylpyhuoneessa tai vaikkapa keittiön välitilassa.

Betonikivetys on käytännöllinen valinta pihalaatoitukseen

Betonilaatalla saadaan aikaiseksi tasainen, selkeä ja kestävä lopputulos ja se sopii materiaaliksi niin pihatielle, terassille kuin vaikkapa autopaikallekin.

Betonikiviä käytetään paljon esimerkiksi istutusten reunustuksina, muureissa, tolpissa, portaissa, pihalaattana sekä koristuksissa. Pihakivetys voidaan rakentaa myös betonilaattaa ja luonnonkiveä yhdistelemällä.

Valikoimastamme löytyy erilaisia betonikiviä ja kauniita vaihtoehtoja kaikenlaisiin pihoihin ja ympäristöihin, tervetuloa tutustumaan!