Kauniin pihan perusta

Pihan tärkein kulmakivi on huolellisesti ja tarkasti muokattu pohja.
Toteutamme kaivuutöitä ja maanrakennusprojekteja Turun talousalueen lisäksi myös Turunmaan saaristossa aina Uuteenkaupunkiin asti!

Kaivuutyöt ja maanrakennus -myös saaristossa!

Kaipaako pihasi kunnostusta? Oletko muuttanut upouuteen kotiin, mutta piha näyttää vielä tyhjältä? Tarvitseeko mökkisaaren maaperä muokkausta? Kaipaatko yrityksesi kaivuutöihin tekijää? Me VIRACO Oy:lla toteutamme monipuoliset maanmuokkaustyöt niin isompiin kuin pienempiinkin pihoihin joustavasti ja laadukkaasti.

Toteutamme kaivuutöitä ja maanrakennusprojekteja Turun talousalueen lisäksi myös Turunmaan saaristossa aina Uuteenkaupunkiin asti, joten jos mökkisaaresi kaipaa muutosta tai uutta ilmettä, ole rohkeasti yhteydessä!

Kaivuutyöt ja maanrakennus Turku

Maanmuokkausta yrityksille ja yksityisille

Piharakentaminen alkaa aina maanmuokkauksella ja kaivuutöillä. Muokkauksen tarkoitus on parantaa maan rakennetta otolliseksi esimerkiksi nurmikkoa tai kivetystä varten. Pihan tärkein kulmakivi on huolellisesti ja tarkasti muokattu pohja, sillä sen ansiosta piha pysyy hyvännäköisenä ja ryhdikkäänä jopa vuosikymmenten ajan.

Maanmuokkaukseen käytämme kohteen maaperään sopivaa maa-ainesta ja modernilla kalustolla saamme tehtyä pihan pohjasta asiakkaan tarpeiden mukaisen. Toteutamme itse tai yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa pintojen kallistukset, salaojitukset, routaeristykset sekä muut maanrakennustyöt laadulla ja ammattitaidolla.

Toteutamme kaivuu- ja maanrakennustyöt kaiken kokoisiin pihoihin, niin yrityksille kuin yksityishenkilöillekin.